Care este cantitatea minima de carduri pe care o pot solicita?

Compania noastra are capabilitatea tehnica de a produce cantitati minime (incepand cu 1 card) la preturi competitive.

Pot vedea o mostra reala a cardului inainte de productia finala?

In functie de cantitatea de carduri solicitata sau de proiect va oferim gratuit mostre ale cardului dumneavoastra.

Ulterior productiei pot personaliza cardurile cu numele clientilor mei, cu un cod de bare sau chiar encodarea benzii magnetice?

Compania noastra va poate depozita cardurile si pe baza solicitarilor dumneavoastra sa va personalizeze si sa va expedieze cardurile conform bazelor de date primite.

Aplicatiile de fidelitate pot fi personalizate avand in vedere domeniul meu de activitate?

Pasii de dezvoltare a unei aplicatii de fidelitate sunt: analiza domeniului de activitate al clientului, analiza comportamentului clientilor, alegerea modului dorit (acumulare puncte, discounturi pe card, gift card), achizitionarea unui domeniu specific, dezvoltarea aplicatiei propriu-zisa, testare, marketing si mentenanta ulterioara.

In cazul in care am achizitionat de la ProfixCard o aplicatie de fidelitate, se poate ulterior dezvolta un alt modul pe baza vechii aplicatii?

Aplicatiile dezvoltate de compania noastra sunt modulare. Pe masura ce nevoile clientilor cresc, se pot adauga noi module vechii aplicatii. Mai mult, pe un singur numar de card/client, de exemplu, putem atasa mai multe categorii de discount in functie de comportamentul acestuia.

Pot folosi aplicatia de fidelitate pentru marketing orientat catre client?

Prin aplicatia de fidelitate puteti observa comportamentul clientului. Astfel putem sa il fidelizam in functie de apetitul pentru un produs, zile preferate pentru cumparaturi, in functie de anumite evenimente (ex zi de nastere).

Pot produce sau personaliza cardurile in locatia mea?

ProfixCard este furnizor al solutiilor complete de imprimare Zebra. Prin achizitionarea unei imprimante de carduri puteti produce si personalize cardurile chiar in locatiile dumneavoastra.

ProfixCard imi poate oferi in acest caz suportul (cardul blank) pentru a imi produce cardurile?

ProfixCard este furnizor de carduri blank (albe, diferite culori, culori metalice).

In ce format trebuie sa va furnizez fisierele pentru productia de carduri?

Fisierele pentru productie trebuie sa fie in unul din urmatoarele formate: .ai, .psd, .cdr, .pdf

In cazul in care nu am grafica pentru productia cardului imi puteti oferi suport in crearea acesteia?

In cazul in care nu aveti grafica, in functie de cantitatea solicitata si de proiect, va oferim gratuit crearea design-ului cardului.