Gama de produse - carduri

Carduri cadou

Cardul cadou (gift card) va poate ajuta atat pe dumneavoastra cat si pe clientii dumneavoastra intr-o maniera eleganta, moderna si usor de accesat.

Intr-o societate a varietatii exponentiale de oferte, alegerea unui cadou poate fi dificila. Utilitatea unui card cadou (gift card) trebuie privita dintr-o dubla perspectiva...

Mai multe detalii

Carduri cu USB

Ideea unui card cu stick USB incorporat este practic aparuta din necesitatea de transport a datelor la care se adauga si imaginea, personalizarea, acestui tip de card cu elemente specifice de branding.

Mai multe detalii

Carduri de fidelitate

Fidelitatea clientului este unul dintre cele mai importante aspecte ale unei afaceri, de fapt, atragerea de noi clienti aduce costuri de sase ori mai mari, decat pastrarea fidelitatii clientilor vechi. Un card de fidelitate este un instrument puternic pentru imbunatatirea serviciului cu clientii si crearea unei comunitati a consumatorilor.

Mai multe detalii

Carduri de membru

Cardurile de membru sunt acele carduri care atesta calitatea de membru intr-un anume club, conferindu-i detinatorului un statut exclusivist.
Avantajele cardurilor de membru sunt multiple...

Mai multe detalii

Carduri de proximitate

Cardurile de proximitate sunt folosite in mod extensiv de catre companii pentru a detine controlul in ceea ce priveste accesul fizic al personalului.

Ele sunt de fapt carduri inteligente de acces, ce ofera utilizatorilor sai dublul avantaj al accesului logic, dar si al celui fizic.

Mai multe detalii

Carduri PVC blank

Daca doriti sa peronalizati singuri cardurile pentru clientii dumneavoastra, va stam la dispozitie cu o gama larga de carduri albe sau colorate pe care puteti pune logo-ul companiei sau alte inscrisuri, in functie de necesitate.

Mai multe detalii

Carduri speciale

Cardurile speciale sunt acele carduri care satisfac si cele mai exigente gusturi in materie de lux, extravaganta sau carateristici tehnice iesite din comun.

Deobicei sunt carduri personalizate manual sau au un numar mult mai mare de etape tehnologice pana la finalizare, dar cu siguranta produseul final este unul de impact.

Mai multe detalii
Politica de confidentialitate